fbpx
Gruppo BuildingGruppo Building
Commercial

OGR Snodo

Year
2017
Location
Turin, Italy
Client
Sofito S.r.l
Creative Director
bp+p

OGR SNODO

The environments – different in size, choice of furniture and use – are all united by a single vision: to focus on the customer by returning to the concept of hospitality in a space to be lived in 360 °. Snodo is spread over an area of ​​1500 square meters, divided into 5 thematic environments, different for setting and purpose. The design of Snodo has been entrusted to the Boffa, Petrone & Partners Designers Associate studio which, together with Building Engineering, has also developed the project of the Southern Channel and of the OGR external areas, as well as the supervision of all the restoration works. The conservative intervention has had great respect for the pre-existing industrial lines, offering the public great visual impact thanks to an austere and dry style, interrupted only at times by design installations that portray neon faces, gears, planetary globes between metal and light.

snodo.com